Esports

L'Espanyol perd al camp de l'Athletic de Bilbao i s'allunya de les places europees

L'Espanyol ha encaixat avui a San Mamés la seva novena derrota en les últimes dotze jornades i cada dia se li escapen més de les mans les possibilitats de jugar una competició europea la temporada que ve.

Els homes d'Ernesto Valverde s'enfrontaven a un Athletic de Bilbao en recuperació, que avui ha sumat la seva sisena jornada sense perdre. Un gol de Joseba Garmendia al minut 13 ha estat suficient per sentenciar el partit, ja des de primera hora. Tanmateix, l'Espanyol ha estat a punt d'igualar el marcador amb un xut de Rufete que ha acabat estavellant-se al pal de la porteria. A la segona part hi ha hagut altres oportunitats però cap s'ha concretat. Ha destacat el penal llançat per Tamudo, que no ha entrat. Cap al final, el Athletic ha tornat a marcar però el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

Després d'aquest matx, l'Espanyol encara està per sobre de l'Athletic en la classificació, ja que ocupa el lloc setè i els bascos es col·loquen en el vuitè, però els catalans van de baixa i els altres comencen a sentir-se bé.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.