Esports

Luis Enrique hereta l'ideari de Guardiola per pujar el filial a Segona

Luis Enrique Martínez ha recollit avui oficialment el testimoni de Josep Guardiola com a nou entrenador del Barcelona B, que passarà a anomenar-se Barcelona Atlètic, amb la intenció d'atacar novament un ascens de categoria, de Segona B a Segona Divisió, després del recent ascens des de la Tercera Divisió.

A l'atac
L'exjugador asturià inicia al filial del Barcelona la seva primera experiència com a entrenador amb l'objectiu de "formar un equip que aspiri a pujar de categoria" apostant per una "cultura de futbol ofensiu" i un sistema basat en "tenir la pilota, un 4-3-3 o un 3-4-3, un dibuix clarament d'atac".

Sense experiència a les banquetes, Luis Enrique ha reivindicat el seu currículum sobre "haver viscut vestidors amb jugadors de molt nivell" i ha assegurat que pot "aportar moltes coses" en la seva tornada "a casa".

"Aquí em vaig retirar com a jugador professional i aquí inicio la meva carrera com a entrenador gràcies a la confiança del president i de (José Ramón) Alexanko", ha afegit el nou preparador del filial barcelonista.

Luis Enrique ha revelat que considerava una oferta per treballar en les categories inferiors de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), però ha explicat que es va decantar pel Barcelona Atlètic després de prendre's "un temps" perquè al capdavant del filial podrà gaudir "del dia a dia" de l'entrenador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES