Esports

Milito ja és jugador del Barça

El club pagarà 17 milions d'euros fixes més 3,5 milions més en funció dels resultats per les pròximes quatre temporades

El central argentí Gaby Milito (Saragossa) ja és oficilament nou jugador del Barça, després que el club blaugrana hagi tancat aquest matí les negociacions. El Barça pagarà 17 milions d'euros fixes més una quantitat variable de 3,5 milions més, en funció dels resultats.

El FC Barcelona informa a la seva web que "ja ha arribat a un principi d’acord amb Milito per a quatre temporades i una clàusula de rescissió de 90 milions d’euros". També afegeix que un cop Milito hagi acabat la seva participació a la Copa Amèrica amb la selecció argentina, "està previst que es desplaci a Barcelona per passar reconeixement mèdic, firmar el seu nou contracte i ser presentat oficialment com a jugador del FC Barcelona".

Per la seva banda, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio que amb aquest fitxatge, es dóna pràcticament per tancada la plantilla de cara a la temporada que ve. Laporta ha defensat la inversió realitzada aquesta temporada en fitxatges, en concret per Thierry Henry, i ha qualificat l'operació com a "molt bona per al Barça", especialment després dels últims moviments del mercat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.