Esports

L'Espanyol cedeix Fede al Nàstic i el lateral argentí afirma que "l'equip lluitarà per tornar a Primera Divisió"

El lateral esquerre Federico Bessone Fede, que jugarà la temporada que ve en el Gimnàstic de Tarragona cedit per l'Espanyol, ha assegurat en la seva presentació oficial com a nou jugador del club grana que l'equip "lluitarà per tornar a Primera Divisió".

El lateral, que va jugar a l'Espanyol B la passada campanya, ha reconegut que "el projecte del Nàstic és bo i hi ha equip per estar a la part alta de la classificació".

De la seva banda, el director esportiu del Nàstic, Ricardo Resta, ha destacat del defensa el "potencial ofensiu i la joventut". A més, ha desitjat que "la Segona Divisió [Lliga BBVA] ajudi a formar-lo professionalment perquè aviat pugui crear-se un nom important en a màxima categoria", ha dit.

Fede va néixer a l'Argentina fa 23 anys i ocupa plaça d'estranger, malgrat que s'han iniciat els tràmits per la seva nacionalització. Fede ha jugat en l'Atlètic Segre (Lleida), a categories inferiors del Barcelona (2001) i a l'Espanyol B (2005).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.