Esports

Messi elegeix anar als Jocs i no jugar la prèvia de la Champions amb el Barça

Futbol

El davanter del Barcelona Lionel Messi ha decidit participar amb l'Argentina als Jocs Olímpics de Pequín en lloc de disputar la prèvia de la Lliga de Campions amb el conjunt blaugrana.

"Em toca decidir a mi i els Jocs Olímpics és una cosa que no podré jugar mai més", ha manifestat el punta del Barcelona, que encara no ha parlat amb el club, "tot i que jo crec que ells entenen el que penso i no crec que hi hagi conflicte o cap problema per això".

El Barça no pot impedir a Messi que vagi amb la selecció olímpica, ja que és menor de 23 anys. Per tant, només hi havia la possibilitat que fos el mateix jugador qui renunciés a anar a Pequín, circumstància que finalment no s'ha produït.
Messi, que es troba concentrat amb la selecció olímpica del seu país per a l'amistós contra Catalunya que es disputarà dissabte que ve al Camp Nou, ha comparegut avui en roda de premsa i s'ha pronunciat per fi, aquesta vegada sense els circumloquis ni les frases ambigües que havia utilitzat per referir-se a aquest assumpte altres vegades.

El davanter blaugrana ha dit que està "molt il·lusionat" davant la possibilitat de disputar uns Jocs Olímpics, que alguns companys de la selecció argentina i del Barça que ja han participat en aquest esdeveniment li han explicat com és "de bonic i impressionant, i que val molt la pena estar aquí i gaudir-ho" i que no té intenció de perdre-se'l.

"Encara no se sap contra qui jugarem i el Barcelona no depèn només de mi per guanyar els partits. Jo crec que la gent (pels aficionats culers) també ho entendrà", ha declarat Messi, que en l'olímpica tornarà a retrobar-se amb molts dels companys de la sub-20 amb els quals es va proclamar campió mundial i sud-americà de la categoria.

Això sí, el de Rosario ha assegurat que sí que estarà en l'amistós que dilluns que ve el Barça disputarà a l'Aràbia Saudita contra l'Al Ittihad, malgrat que dos dies abans haurà disputat el Catalunya-Argentina.

Sobre l'actualitat del conjunt blaugrana, Lionel Messi ha donat la seva aprovació al fitxatge de Pep Guardiola –"al qual no conec personalment, però m'han dit que és un tècnic molt treballador"– com a substitut de Frank Rijkaard i ha lamentat la marxa d'homes importants com el migcampista Anderson Luis de Souza Deco i el davanter Ronaldo de Assís Ronaldinho.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.