Esports

L'Espanyol guanya l'Atlético de Madrid (1 a 2)

Ernesto Valverde, entrenador de l'Espanyol, ha considerat avui que el seu equip ha tancat l'any "de la millor manera possible", després de la seva victòria al Vicente Calderón davant l'Atlètic de Madrid (1-2) i el seu ascens a la tercera posició de la taula, després d 'un triomf que, ha reconegut, ha costat aconseguir davant nou.

"Era un partit molt important per a nosaltres. Ens estàvem jugant entrar en llocs de Lliga de Campions. Estem molt contents, passa que segons anava avançant el partit estaven amb nou i havíem de guanyar. Ens ha costat molt, però al final hem guanyat", ha declarat en roda de premsa.

Per a ell, acabar l'any en places de Lliga de Campions és un "bon símptoma" per al seu equip. "Suposa tancar l'any de la millor manera possible. Ha estat un any molt bo per a nosaltres. I sobretot és important per l'afició", ha assegurat.

"Està bé que passem unes bona nadal, comencem l'any en una bona posició i sobretot en una bona perspectiva. Si mantenim el ritme de joc del primer temps crec que ho podem fer", ha valorat el tècnic de l'Espanyol, que ha recalcat que el seu equip ha d'assentar-se un "poc" i ha considerat que els falta un "poc d'instint quan els rivals es llencen enrere".

En aquest sentit, Valverde ha reconegut que el seu conjunt havia estat "capaç" de fer un "gran partit contra onze", però "contra nou" veia que se'ls estava "escapant" el partit. "Hem marcat el gol, però no hem creat tantes ocasions", ha apuntat.

"Quan estàvem onze contra onze dominàvem el partit i hem tingut ocasions molt clares, però el porter d'ells ha estat molt bé. Després ha vingut l'expulsió de Agüero i aquí s'ha descontrolat el partit fins al final. Amb onze contra onze el partit estava clar al nostre favor. La pena és que tot s'ha diluït al final per les expulsions", ha continuat.

També ha parlat de l'àrbitre: "Quan a un equip li expulsen a dos jugadors sembla que és l'ofès, però l'àrbitre ha de decidir sobre la marxa. Nosaltres el que hem protestat és que quan l'àrbitre decideix expulsar Agüero és una decisió difícil, però a partir de llavors no vol dir que hagi de compensar xiulant faltes a la vora de l'àrea".

"Els àrbitres, i tots els entrenadors ho entenem, es poden equivocar, però cal aguantar l'estrebada. Si a un jugador se li expulsa, el partit continua i no pot condicionar la resta del partit. És el que nosaltres hem protestat perquè vèiem que l'expulsió d'Agüero ens estava perjudicant", ha conclòs. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.