Esports

Rossi venç per primera vegada a Laguna Seca

Gran Premi dels Estats Units

Valentino Rossi (Yamaha) i Casey Stoner (Ducati) van protagonitzar ahir un duel apassionant a Laguna Seca, amb avançaments i contraavançaments al límit i una enorme superioritat –que va arribar a ser de més de 20 segons– respecte als altres pilots. Finalment, la victòria va ser per a l’italià, que d’aquesta manera s’estrenava al circuit nord-americà i es consolidava com a líder del Mundial de Moto GP.

Caiguda de Lorenzo
La cursa va arrencar amb una sortida meteòrica de Stoner, Rossi i Nicky Hayden (Repsol Honda), i amb la caiguda de Jorge Lorenzo (Yamaha) tot just començar, que va haver d’abandonar. El mallorquí es va produir una petita fractura al peu esquerre, però en principi podrà córrer a Brno.

De seguida, l’australià i el Tavullia van deixar enrere el pilot de Kentucky i es van embrancar en una pugna de les que fan afició. Durant bona part de la prova es van anar alternant al capdavant, fins que quan faltaven nou voltes per al final, Stoner, intentant no topar amb Rossi, es va obrir massa i va acabar caient a la grava. L’aussie es va aixecar de seguida, es va mantenir encara segon, però la victòria se li havia escapat.

El tercer lloc va ser per a Chris Vermeulen (Suzuki), mentre el manresà Toni Elias (Ducati) era setè i va sumar el seu millor resultat d’aquesta temporada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.