Esports

Rossi s'adjudica la 'pole' per davant d'Stoner i Lorenzo

Motociclisme

El pilot italià Valentino Rossi (Yamaha) ha llançat el primer avís als seus rivals Casey Stoner (Ducati) i Dani Pedrosa (Honda) i s'ha adjudicat la 'pole' en MotoGP al Gran Premi d'Indianapolis, que s'estrena demà diumenge al mundial de motociclisme.

Il dottore, encaminat cap al seu vuitè títol mundial, porta sis victòries aquesta temporada, tres de consecutives, sortirà demà des de la primera fila de la graella al costat del seu principal rival per al títol, Stoner, i de Jorge Lorenzo (Yamaha).

Dani Pedrosa sortirà des de la vuitena posició. Tot i que ha brillat el sol al circuit nord-americà, el de Castellar del Vallès ha patit per la falta d'adaptació a les noves condicions de la seva Honda, equipada amb pneumàtics Bridgestone i amb el nou motor de vàlvules pneumàtiques.

Per altra banda, Toni Elias (Ducati) ha hagut de conformar-se amb la novena posició després de caure en els primers compassos de la sessió. El de Manresa, que estava rodant a un gran nivell, ha hagut de treure la segona moto i ho ha pagat perquè no ha pogut millorar el seu temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.