Esports

Rossi, amb el títol a la butxaca

Moto GP

El segon zero de Casey Stoner després del desastre de Brno ha servit per demostrar que Valentino Rossi, "il dottore", continua sent el número 1 de la categoria de Moto GP i li facilita l'opció per revalidar el títol de campió del món de la categoria reina. Com ja va passar al Gran Premi de la República Txeca, Rossi a creuat primer, al seu darrere el mallorquí Jorge Lorenzo i els catalans Toni Elías i Dani Pedrosa; segon, tercer i quart, respectivament.

Pel que fa a la resta de categories, Álvaro Bautista s'ha aprofitat de les caigudes dels favorits per guanyar la seva tercera cursa de la temporada en 250cc. Darrere del pilot de Talavera de la Reina ha arribat el japonès Takahashi i Hèctor Barberà.

La cursa dels 125cc l'ha guanyada el vigent campió Gabor Talmacsi, segon ha estat Smith i tercer Corsi. Joan Olivé ha acabat quart i el jove Marc Màrquez, cinquè d'aquest Gran Premi de San Marino. A més, Nico Terol ha acabat cinquè i Pol Espargaró ha hagut d'abandonar per problemes mecànics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.