Esports

Lorenzo cau i Rossi guanya

El mallorquí ha caigut a Brno quan lluitava frec a frec amb il Dottore, i ha perdut una gran ocasió per continuar aspirant al títol de Moto GP

Just quan acabava de superar Valentino Rossi i liderava la cursa en el circuit de Brno a cinc voltes pel final, Jorge Lorenzo ha caigut.

Rossi no ha desaprofitat el regal i ha sumat a la República Txeca la cinquena victòria de la temporada. Pedrosa i Elias s'han vist afavorits per l'errada de Lorenzo i han acabat segon i tercer respectivament.

De fet, les Yamaha estaven molt més destacades que la resta de rivals i tot feia pensar que la marca japonesa aconseguiria el cinquè doblet de la temporada.

Rossi i Lorenzo protagonitzaven un duel frenètic després d'haver-se escapat clarament de Pedrosa. L'italià intentava allunyar-se però el mallorquí no el deixava anar i a sis voltes pel final l'ha avançat brillantment.

Malauradament, una volta després i en el mateix lloc on havia superat Rossi, Lorenzo ha comès un error i ha anat directe a la grava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.