Esports

Stoner guanya a Xest per davant de Pedrosa i Rossi

MotoGP

El pilot australià que sortia des de la 'pole position', Casey Stoner (Ducati), ha aconseguit el triomf còmodament al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, últim de la temporada, on Dani Pedrosa (Honda) ha estat segon i Valentino Rossi (Yamaha), tercer.

Després d'una bona sortida del pilot de Castellar del Vallès, que s'ha col·locat en primera posició, Casey Stoner ha demostrat perquè ahir va aconseguir el millor temps en els entrenaments oficials. S'ha col·locat al capdavant de la cursa i poc a poc s'ha anat distanciant de Pedrosa que ha ocupat la segona plaça gairebé durant tota la prova.

Valentino Rossi, que no li agrada massa el circuit Ricardo Tormo, ha aconseguit una espectacular remonatda des de la desena posició fins a la tercera.

Jorge Lorenzo (Yamaha) ha tingut una actuació discreta, i, tot i escalar posicions, només ha pogut signar la vuitena posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.