Esports

L'Espanyol tanca la gira anglesa amb un empat contra el Derby County

El tècnic extremeny vol dosificar tots els futbolistes i avui ha posat en competició dos onzes ben diferents a cada part

El RCD Espanyol no ha passat de l'empat a dos gols contra un Derby County dur, al tercer i darrer partit amistós dins la gira anglesa de l'equip espanyolista i on Ernesto Valverde ha apostat novament per les rotacions.

El tècnic extremeny vol dosificar tots els futbolistes i avui ha posat en competició dos onzes ben diferents a cada meitat i només el porter Gorka ha jugat els 90 minuts. De totes maneres, a nivell de resultat, la segona part ha estat fructífera i el conjunt 'periquito' ha estat a punt de guanyar, tot i que se li ha escapat quan faltaven dos minuts.

El Derbi, molt rodat davant la proximitat del començament de la Premier League, a la qual ha retornat, ha sortit pressionant molt i sense deixar maniobrar el rival. L'equip local no ha gaudit de massa ocasions, però 's'ha ajudat' d'un gol en pròpia porta de Marc Torrejón abans d'anar cap a vestidors.

Les coses han canviat a la represa. L'estratègia ha permès a Sergio Sánchez aconseguir el gol de l'empat, que ha augmentat el ritme i la contundència del Derby County, incapaç de contrarestar amb certa qualitat.

Així, amb l'Espanyol més al lloc, 'Coro' ha estat objecte de penal, transformat per Luis García, que semblava garantir la victòria. Tot i això, a dos minuts del final, Howard ha empatat, tot i que encara hi ha hagut temps perquè 'Coro' enviés la pilota al travesser.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.