Esports

Tamudo torna als entrenaments

Futbol

El jugador de l'Espanyol Raúl Tamudo, que als últims dies s'ha vist obligat a rebaixar la càrrega de treball per unes molèsties musculars, ha tornat a entrenar-se avui amb la resta de companys, encara que segueix sent seriós dubte amb vistes al partit d'aquest dissabte contra el Madrid.

El tècnic Ernesto Valverde pràcticament va descartar ahir el jugador per al partit de dissabte, encara que avui el jugador no ha tingut cap problema per completar l'entrenament. El capità ha treballat a un bon nivell i ha demostrat estar en bona forma.

El jugador blanc-i-blau, que ja està pràcticament recuperat de la fractura al cúbit de l'avantbraç esquerre, ha participat en el partit d'entrenament i no s'ha ressentit en cap moment de la seva lesió.

L'absència més destacada de l'entrenament d'aquest matí ha estat Carlos Kameni, a qui una capsulitis al polze de la mà dreta li ha impedit completar la sessió preparatòria. Això no obstant, s'espera que el camerunès estigui en condicions de defensar la porteria dissabte contra el Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.