Esports

El Comte de Godó prepara el gran salt per al 2009

El torneig de tenis es convertirà l'any vinent en un dels deu més importants de la temporada

El torneig de tenis Comte de Godó tanca aquest any una etapa amb la vista posada al quinquenni 2009-2013, quan el torneig barceloní es convertirà en un dels deu més importants de la temporada, gràcies a la transformació auspiciada al calendari per l'ATP, segons que ha explicat avui Sixte Cambra, director del Comte de Godó.

Segons que ha explicat Cambra, el Godó, que es disputarà durant la tercera setmana d'abril, serà l'únic dels Open 500 que es disputarà sobre terra batuda a Europa. En categoria i en dotació econòmica, el nou circuit de l'ATP inclou vuit tornejos de la categoria 1000 i el de Barcelona és el segon amb més dotació dels Open 500.

Amb vista a la present edició, el director del Godó ha admès que el torneig es troba en "un marc complicat" ja que la disputa dels Jocs Olímpics de Pequín ha fet perdre una setmana de la temporada europea de terra batuda. El torneig de Barcelona se celebrarà del 27 d'abril al 4 de maig i coincidirà en dates amb el de Munic, a causa de la densitat de la temporada.

Malgrat tot, està garantida una bona participació, amb els quatre primers caps de sèrie situats entre els set millors jugadors mundials. Són els casos de Rafael Nadal (2n del món), Nikolai Davydenko (4t), David Ferrer (5è) i David Nalbandián (7è). Els vuit caps de sèries els completen Tommy Robredo (15è), Guillermo Cañas (16è), Marcos Baghdatis (18è), Carlos Moyà (19è) i Ivo Karlovic (20è).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.