Esports

El Barça s'imposa al Joventut en un duel molt igualat

LLiga ACB

El Barcelona ha guanyat el derbi català contra el Joventut (95-77) després d'un partit igualat en què els locals han lluitat per aconseguir oblidar la derrota contra els de Badalona en la final de la Lliga Catalana.

El partit, en què no hi han pogut jugar els lesionats Ricky Rubio i Juan Carlos Navarro, es'ha caracteritzat per un enfrontament molt igualat com ho demostra el primer parcial, que ha acabat en empat (22-22). El Barça ha superat al seu rival en el marcador dels següents parcials (25-23 en el segon), encara que no ha sigut fins al tercer (28-19) quan ha demostrat la seva superioritat.

Els de Xavi Pascual han aconseguit, després de diversos moments d'empat en el marcador, augmentar la seva diferència cap a la recta final del tercer parcial, on va arribar a posar-se a onze punts per sobre del Joventut, fins arribar al 75-77 final, després de dominar també en l'últim parcial.


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.