Esports

El Barça buscarà "ser primer de grup com més aviat millor"

Futbol

El secretari tècnic del FC Barcelona, Aitor 'Txiki' Begiristain, ha animat el conjunt barcelonista que sentenciï com més aviat millor la primera fase de la Lliga de Campions i aconsegueixi la primera plaça, per jugar la resta de partits sense pressió.

Begiristain no ha amagat que el Barcelona buscarà "ser primer de grup com més aviat millor" per poder "afrontar el calendari de la Lliga espanyola amb més tranquil·litat".

Aquesta aspiració l'assolirà el Barça amb gairebé tota la seguretat si l'equip que entrena Josep Guardiola és capaç d'emportar-se els dos triomfs en el doble enfrontament seguit que disputarà contra el Basilea, demà a Suïssa i el 4 de novembre al Camp Nou.

Begiristain ha apuntat que el Barcelona es troba en una ratxa positiva i que d'aquesta dinàmica el grup ha d'aprofitar l'estrebada. Per al secretari tècnic, els jugadors "creuen en si mateix i en la feina de tots".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.