Esports

Els aficionats del Barça podran imprimir les entrades a casa

Barça

Els socis i aficionats del FC Barcelona podran, a partir d'aquest dimecres, imprimir des de casa seva les entrades per assistir als partits del primer equip de futbol, gràcies al nou sistema que posarà en marxa la pàgina web de l'entitat (www.fcbarcelona.com).

El Barça és el primer club que posa en marxa aquest sistema, denominat Print at Home (Imprimir des de casa) i que és molt similar al checking on line que utilitzen les companyies aèries.

Aquesta mesura pretén incentivar l'afluència dels aficionats culers a l'estadi després que el club hagi detectat un significatiu descens de l'assistència en els partits d'aquesta temporada.

També, i per incentivar aquesta assistència, el FC Barcelona ha modificat el sistema de venda d'entrades a través del Seient Lliure. Ara, els socis abonats del FC Barcelona rebran el 50 per cent del preu de venda de l'entrada sempre que alliberin el seu seient 72 hores abans del partit, independentment de si un altre aficionat compra finalment la seva localitat o aquesta queda lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.