Esports

Drogba demana perdó per increpar l'àrbitre

El davanter del Chelsea admet que es va "passar"en un moment que estava "molt encès"

El davanter del Chelsea Didier Drogba ha demanat disculpes aquest dijous pel seu comportament a la finalització del partit de dimecres entre el seu equip i el Barça, quan va increpar l'arbitre i va dirigir diversos exabruptes a una càmera de televisió.

"Estava molt molest per tot el que va passar durant el partit, però he vist les imatges per televisió i admeto que em vaig passar", ha assegurat Drogba en un comunicat fet públic pel club.

"Admeto també que el llenguatge que vaig utilitzar no va ser un bon exemple per als que ho estaven veient des de casa, especialment per als nens. Vaig expressar d'aquesta manera la meva increïble frustració i decepció en un moment que estava molt encès, i per tot plegat demano disculpes", ha afirmat.

Drogba havia estat substituït per Guus Hiddink a la segona part del partit després d'haver desaprofitat dues clares ocasions de gol, però a l'acabar el partit va tornar a sortir al terreny de joc per acusa l'àrbitre d'haver perjudicat al Chelsea amb la seva actuació.

Des del club londinenc s'ha assegurat que les declaracions del jugador de Costa d'Ivori són "sinceres" i que s'han produït després que el davanter "ha reflexionat".

El Chelsea ha volgut deixar clar al comunicat que tot i que "està clar que alguns esdeveniments de la passada nit són reprovables", aquests es van produir "a causa de l'emoció i la frustració" que va provocar "una derrota marcada per la controvèrsia".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.