Esports

Andrés Iniesta s'estarà 15 dies de baixa per una lesió muscular

FC Barcelona

El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta es va fer ahir dimarts una elongació en el múscul semitendinós de la cuixa esquerra, que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc durant un mínim de 15 dies, fet que suposa que no podrà participar en el derbi ni a l'anada dels vuitens de final de Champions.

En acabar l'entrenament de dimarts, el jugador va notar unes molèsties a la cuixa esquerra i, després d'una ressonància magnètica feta a l'Hospital de Barcelona, s'ha confirmat una elongació en el múscul semitendinós de la cuixa esquerra. Segons el comunicat dels serveis mèdics del club, el temps aproximat de baixa és de 15 dies.

Les lesions estan perjudicant l'internacional espanyol en aquesta temporada, ja que el 4 de novembre de l'any passat, contra el Basilea, Iniesta es va fer un trencament del septe intramuscular de la cama dreta que el va tenir dos mesos de baixa. Des d'aleshores, el manxec ha estat l'únic jugador de la plantilla que ha jugat tots els partits d'aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.