Esports

El Barça, campió de la Copa del Rei després de superar el Ciudad Real (29-26)

Handbol

El Barcelona Borges s'ha proclamat avui campió de la 34a edició de la Copa del Rei disputada a Granollers després de superar a la final al Ciudad Real per 29-26.

L'equip barcelonista celebra així la seva tretzena Copa del Rei davant un Ciudad Real que ha deixat escapar el seu tercer títol de la temporada, després de la Supercopa d'Espanya i la Copa Asobal.

El màxim golejador del partit ha estat el barcelonista Iker Romero, autor de deu gols.

Minicopa també per al Barça
El Barcelona Borges ha guanyat la seva tercera Minicopa d'handbol en categoria cadet després d'imposar-se a la final del torneig al Reale Ademar de León per 42-37.

L'handbol base blaugrana aconsegueix així el seu tercer títol de la categoria i es converteix en el gran dominador de la Copa cadet, a l'haver-la guanyat en les tres edicions disputades, Altea (2007), Saragossa (2008) i Granollers.

Encara que ha arribat al descans per sota al marcador, l'equip cadet del Barcelona, entrenat per Antoni Juanpera, ha remuntat a la segona part i ha guanyat el títol.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.