Esports

Mané podria ser destituït en les pròximes hores

Espanyol

El 4-0 de l'Espanyol a Màlaga podria tenir conseqüències immediates. Ahir de matinada es va produir una primera trobada i aquest vespre el president Daniel Sánchez Llibre es reunirà amb la cúpula esportiva, Paco Herrera i Germán de la Cruz, per estudiar les mesures a prendre, que podrien comportar la destitució de José Manuel Esnal, Mané.

L'entrenador basc ha sumat tres punts de 18 possibles a la Lliga, sense aconseguir cap victòria i a la Copa va passar suant i amb una trista imatge contra un Segona B en un procés que ha acabat de buidar les graderies del Lluís Companys. "Quan es toca fons cal prendre decisions", avançava ahir el vice-president Joan Collet a TV3.

El club blanc-i-blau va destituir Tintín Márquez després de 13 jornades, en què havia sumat 12 punts a l'espera d'una reacció que no s'ha produït. Els primers noms que apareixen com a relleu de Mané són gent que coneix la casa i la plantilla com Paco Flores i una dupla formada per Xabier Azkargorta i Mauricio Pochettino. Cal recordar que l'Espanyol es troba a 48 hores d'afrontar el derbi contra un Barça imparable a Montjuïc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.