Esports

Mataró serà la seu del IV Dia de les Seleccions

Esports

Mataró serà la seu de la quarta edició del Dia de les Seleccions, la trobada lúdicoesportiva que cada any se celebra per donar a conèixer les disciplines esportives en les que Catalunya té reconeguda la seva participació a nivell internacional i aquelles altres en les que es treballa per aconseguir-la. Aquest dijous al matí s'ha signat al l'Ajuntament de Mataró el conveni marc entre el govern municipal i la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes segons el qual les dues entitats organitzaran el dia de les Seleccions, que se celebrarà el proper 13 de juny, segons han informat fonts de la Plataforma. 

Les mateixes fonts han donat a conèixer els principals eixos de la jornada festiva a falta que es detalli completament el programa. Així, hi haurà tres blocs d'activitats, "un d'exhibició d'esports, un segon de participació, on el públic assistent podrà provar sort en diferents disciplines esportives, i un tercer més lúdic", que inclourà un concert final "al Parc Central de Mataró a càrrec del grup Lax'n'Busto". En la vessant més esportiva, s'espera la participació de "deu seleccions catalanes reconegudes internacionalment i exhibicions d'una trentena d'esports".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.