Esports

Els Boixos tornen a amenaçar la pau al Lluís Companys

Copa del Rei

El derbi torna a estar sota amenaça. Els boicotejadors de l’últim enfrontament entre Espanyol i Barça al Lluís Companys amb la pluja de bengales asseguren que poden tornar-hi. Les mesures extremes del club blanc-i-blau limitant l’entrada a socis i acompanyants no tindran l’efecte esperat si es compleix el comunicat dels Boixos Nois assegurant que disposen de localitats i faran acte de presència a l’últim derbi de Montjuïc.

Es poden repetir les tristes incidències de l’últim derbi? La resposta era un no contundent fins que ahir els Boixos Nois van dibuixar un tel de dubte assegurant que faran acte de presència demà a Montjuïc. Un comunicat del grup radical culer encenia les alarmes al vespre i posava tothom en alerta. “Com que tenim en el nostre poder entrades suficients per desplaçar-nos com a grup, convoquem els nostres socis i aficionats a acompanyar-nos en una nova marxa a Montjuïc”, indicava la web.

Els Boixos asseguren que disposen d’entrades, citen els convocats dues hores abans del derbi i fins i tot recomanen amagar els símbols culers fins a estar dins del Lluís Companys. “El futbol té uns límits i desitjo que la gent vagi al camp a disfrutar del futbol i defensar el seu equip”, va pregar ahir Dani Alves. 

Identificar els socis
La mesura va generar alarmes perquè recordava els incidents del derbi, que van obligar a aturar el partit quan diverses bengales van anar a parar a les zones on hi havia aficionats de l’Espanyol. El club blanc-i-blau va rebre 3.000 euros de multa i l’avís de tancament de l’estadi si es repetien els incidents. Davant la incapacitat mostrada pel club i els Mossos per detectar les bengales, la directiva va optar per fer ús del dret d’admissió, i limitar la presència als socis, que poden treure tres entrades més.

Les mesures preses per la directiva van fer que l’Espanyol no donés cap crèdit al comunicat dels Boixos. El club blanc-i-blau va posar-se en contacte amb els Mossos per informar-los de l’escrit i al vespre els responsables de seguretat de l’entitat van fer una reunió. L’Espanyol confia en la limitació d’accés imposada dijous passat i no creu possible que els radicals hagin aconseguit entrades. En cas contrari, es podrà identificar els socis que els les han facilitades, però això ja seria a posteriori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.