El Bayern i l'Arsenal es classifiquen per jugar els quarts de final de la Lliga de Campions

Els alemanys superen l'eliminatòria de vuitens tot i perdre a camp del Fiorentina (3-2), mentre que els londinencs golegen el Porto (5-0)

El Bayern de Munic i el Porto s'han convertit aquest dimarts en els dos primers equips classificats per als quarts de final de la Lliga de Campions al superar a l'eliminatòria de vuitens el Fiorentina i el Porto, respectivament. Els alemanys, que a l'anada van guanyar 2-1, han passat tot i perdre 3-2 a camp italià, mentre que els londinencs van remuntar el 2-1 de fa quinze dies golejant els portuguesos a l'Emirates Stadium per 5-0.

A Florència, l'equip italià ha somiat amb la classificació a l'avançar-se 2-0, amb gols de Vargas, al minut 28, i Joventic (54). L'exblaugrana Van Bommel (60) ha reduït diferències per als bavaresos, però novament Joventic (64) ha posat el pas a quarts a favor dels locals. L'alegria de la Fiore no ha durat gaire i un minut després l'exmadridista Robben feia el segon gol visitant i classificava els de Louis Van Gaal.

D'altra banda, a Londres els gunners no han donat opció al Porto. Bendtner ha estat el gran protagonista de la nit, aconseguit un hat-trick, amb gols al minuts 10, 25 i 91 -aquest últim de penal-, mentre que Nasri (63) i Eboué (66) han arrodonit el marcador.

Aquest dimecres, el Reial Madrid rep l'Olympique de Lió i el Manchester United, el Milan, després que a l'anada els marcadors registressin 1-0 i 2-3, a favor de francesos i anglesos, respectivament.