Esports

Pochettino: "Estic trist i enfadat per tot el que està passant"

L'entrenador de l'Espanyol deixa entreveure que Tamudo no ha volgut entrar a la llista per al partit contra el Valladolid

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha explicat aquest dissabte que ha valorat la possibilitat de convocar Raúl Tamudo per al partit contra el Valladolid, però ha deixat entreveure que el jugador no s'ha mostrat massa predisposat.

"Ho he estat valorant durant tota la setmana, però estic bastant trist i enfadat. Tant jo com el cos tècnic hem intentat reconduir aquesta situació en benefici del club, de l'equip, de l'entitat, però hem trobat un buit davant. La decisió és que no ha estat convocat", ha comunicat.

Pochettino no ha donat massa detalls, però ha deixat entreveure que Tamudo no ha volgut entrar a la llista. "He tingut un acostament i per l'altre banda no hem vist un senyal positiu. Hauria desitjat que hagués estat d'una altra manera, però les situacions cal afrontar-les", ha afegit.

"Em passen bastants coses pel cap, emocions que es contraposen. Si hi ha una part que tira la mà i l'altra no la rep... Els interessos estan per damunt de qualsevol jugador i per aquí hem de regir-nos", ha analitzat.

L'entrenador ha reconegut que, en tan sols dos mesos, la plantilla ha viscut "situacions bastant difícils", encara que ha afirmat que ell està concentrat en la seva meta. "El projecte és il·lusionant i estem establint les bases amb vista al futur", ha assegurat.

En aquest context, el tècnic ha afirmat que no parlarà "malament" d'una persona que és història i representa el club i ha afegit que una de les seves funcions és "canalitzar aquestes situacions". "No vull anar més enllà, perquè demà tenim un partit important a la Lliga", ha sentenciat.

Respecte al xoc contra el Valladolid, ha assenyalat que és un partit "fonamental", perquè els tres punts donarien "molta tranquil·litat a l'equip, ja que seguiria en una zona còmoda". "En qualsevol cas, serà un partit complicat perquè davant tindrem un rival molt ben treballat", ha asseverat.

En la seva compareixença, ha aprofitat per valorar el rendiment del japonès Shunsuke Nakamura, criticat per les seves fluixes actuacions. "S'està adaptant. A vegades demanem resultats immediats, però hem de tenir paciència", ha finalitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.