Esports

Uns 500 veïns de les Corts protesten pel Miniestadi en rua de cotxes

Durant dues hores, una trentena de vehicles han circulat amb pancartes i fotografies de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i del president del Barça, Joan Laporta

Uns 500 veïns del barri de les Corts de Barcelona han participat en una caravana de cotxes per protestar contra la remodelació del Miniestadi del FC Barcelona, segons que ha informat la Coordinadora d'Associacions de Veïns i Entitats del barri.

Durant dues hores, una trentena de cotxes han circulat amb pancartes i fotografies de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i del president del Barça, Joan Laporta, des del carrer Arístides Maillol fins a la plaça Comas, amb consignes com "Recapaciteu" o "No a les requalificacions".

Com ja ha fet altres vegades, el col·lectiu ha mostrat el seu rebuig a la requalificació del terreny del Miniestadi i ha reivindicat el manteniment del sòl d'equipaments esportius.

"Estem oberts a tota mena de diàleg amb l'Ajuntament però només amb la premissa que es compri el sòl i no es requalifiqui", ha dit la vicepresidenta de la Coordinadora d'Associacions de Veïns i Entitats de les Corts, Marta De Prats.

També De Prats ha manifestat el seu rebuig a la construcció de pisos de protecció oficial prevista a la zona, per considerar que són "més cars que els de venda lliure", i ha apostat per un projecte que contempli "pisos tutelats per a la gent gran".

La transformació urbanística dels terrenys coneguts popularment com del Miniestadi contempla la construcció d'uns 1.600 habitatges, la meitat dels quals serien de protecció oficial, en 11.200 metres quadrats d'equipaments comunitaris, a més d'establiments comercials i un hotel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona