Esports

Compte amb la revenda

Les entrades nominals de la UEFA no frenen el negoci davant les taquilles del Camp Nou, on ahir s'oferien 500 euros per una

És igual que la UEFA s'hagi decidit a incorporar les entrades nominals. La revenda ha fet acte de presència al voltant de la final de la Champions del dia 27 a Roma.

A banda de l'evidència de la pluja de papers (com el de la fotografia, feta ahir) que des de divendres cada dia inunden els voltants de les taquilles del FC Barcelona (Aristides Mallol cantonada Travessera de les Corts), aquest diari ha pogut constatar que a peu de taquilla s'ofereixen cara a cara fins a 500 euros per una localitat a l'Olímpic romà. Quantitat que fins dijous, últim dia de retirada de les entrades, podria pujar encara força.

Amb tot, l'alegria dels revenedors no és intensa, perquè refusen gairebé qualsevol negociació i fugen a la mínima que no se senten segurs.

El Barça ha confirma a l'AVUI que la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra és estreta, però que "els agents només poden actuar quan hi ha transacció". Operació que, tot i el contacte inicial, no se sol fer allà mateix.

Les quantitats es disparen en l'altra modalitat de revenda, a través d'internet. A la web eBay s'oferien ahir fins a 2.000 euros per entrada, tot i que en el comú de pàgines d'anuncis i contactes la majoria de xifres oscil·len entre 800 i 1.200 euros.

Disgust a la porta
A més, l'adaptació de l'espavilat és alta. I la flexibilitat de la UEFA, en permetre cessions d'entrada a altres socis o a familiars de fins a segon rang, hi ha ajudat. En un portal d'anuncis triat a l'atzar, sis de les deu ofertes penjades ahir portaven l'afegit "Soy socio del Barça". No és descartable que algun soci desesperat per poder ser a Roma recorri a aquest sistema per trobar algun afortunat que li vengui l'entrada, però l'estafa i l'engany segueixen a l'ordre del dia.

En aquest sentit, fonts del club van voler insistir ahir a alertar els socis que ni venguin ni comprin: "Que pensin que l'organització els pot arribar a sol·licitar el DNI per fer comprovacions, poden tenir un disgust a la porta mateix de l'estadi". Més encara: "Qualsevol mal ús de l'entrada o incidència a Roma farà que el club actuï contra el soci a qui li va tocar la mencionada localitat en el sorteig".

Vint avions plens

L'anècdota de les taquilles, com si fos un 22 de desembre a l'administració de loteria que ha repartit la grossa, que s'omple de treballadors de banca, són els nombrosos comercials d'agència que miren de col·locar paquets de viatge a Roma. De moment, i pel que fa a l'agència oficial del club, el RACC, que no recorre a aquest sistema, ja s'han omplert 20 avions amb les reserves d'uns 3.300 aficionats culers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.