El Barça supera el Galaxy de Beckham per 1-2

Els gols de l'equip de Guardiola, obra de jugadors del planter

El Barça ha guanyat per 1-2 Los Angeles Galaxy en el seu primer partit de la gira nord-americana en la qual ha debutat el lateral esquerra el brasiler Maxwell i han reaparegut Márquez, Henry i la majoria dels jugadors que van participar en la Copa Confederacions.

En un camp ple de color blaugrana, que ha aplaudit Messi i ha xiulat David Beckham, els de Guardiola han acabat la primera part amb un empat a un gol. El primer en fer canviar el marcador ha estat el Barça, als 10 minuts de joc, amb un gol del futbolista del planter Pedro, després d'una jugada personal. El Galaxy ha empatat amb un gol de Beckham amb un xut de falta directa a pocs minuts del descans.

Maxwell ha debutat discretament i Márquez ha reaparegut amb consistència fins que ha estat substituït quan havia passat la primera mitja hora de partit.

Els blaugranes han dominat el partit, encara que han topat constantment amb la defensa dels Galaxy.

Keita, Bojan i Messi han estat els jugadors que han protagonitzat les ocasions més clares del Barça, que s'ha mogut bé per la banda de Dani Alves.

A la segona meitat, Guardiola ha canviat completament l'onze titular i ha fet sortir els internacionals que van jugar la Copa Confederacions (excepte Iniesta que està lesionat), a més d'Henry, un dels més incisius.

De les botes del jugador del planter Jeffren, després d'una centrada de Busquets, ha arribat el gol de la victòria blaugrana, al minut 67.

La segona meitat ha estat més oberta, amb un Galaxy més ofensiu i amb més espais al centre del camp, encara que poc eficaç a l'hora d'iniciar jugades. S'ha notat la falta de ritme de Xavi, Puyol i la resta dels jugadors del primer equip.

La pròxima etapa de l'equip de Guardiola serà Seatlle, al nord dels Estats Units, on el pròxim 5 d'agost jugaran el segon partit de la gira contra l'equip local.