Esports

Cristiano, de nou àngel i dimoni

El portuguès fa els dos gols en la victòria de l'equip blanc i acaba expulsat per agressió. El Màlaga queda KO quan millor jugava

Les quatre últimes visites del Màlaga al Bernabéu s'havien saldat amb victòria mínima local, un sofriment que ahir va tornar a experimentar el Madrid fins que Ronaldo va espantar tots els fantasmes a prop del descans. I d'heroi a bergant, perquè a la segona part el portuguès va tornar a deixar el seu equip amb deu en una jugada infantil i que farà parlar aquesta setmana.

El conjunt andalús va plantejar un partit molt seriós, ofegant la línia de creació blanca, i a partir d'aquí va esperar alguna oportunitat que el fes somiar. La primera als 8 minuts, quan en un dels molts errors locals en les passades, Duda va estavellar la pilota al travesser d'un Casillas batut.

Després de deu minuts de domini visitant el Madrid va intentar reaccionar, però llevat d'alguna acció puntual l'equip blanc va seguir nerviós i imprecís fins al punt de crispar l'ànim de la seva afició, que li va dedicar tres sonores xiulades. Pellegrini havia apostat per Guti en lloc de Marcelo, un problema per a a Kaká, ja que el seu espai va quedar encara més delimitat i ahir la seva qualitat tampoc no va brillar.

Amb quatre jugadors de toc al centre, el Madrid es destorbava en el seu propi joc i el Màlaga va acabar per fer-se de nou seves les regnes del joc i gaudir de dues ocasions més que podrien haver variat el rumb del partit. La primera, en un nou error local que va obligar Casillas a sortir de cap fora de l'àrea per allunyar una pilota. El refús li va caure a Javi López, que el va reenviar en forma de globus, però abans que la pilota agafés altura es va trobar de nou amb el providencial cap d'Iker.

Un minut després Fernando cremava l'últim cartutx visitant. Els 3.000 seguidors del Màlaga ovacionaven amb olés l'exhibició dels seus, però futbol és futbol i, en el pitjor moment local, els jugadors més criticats de les dues últimes setmanes, Guti, Benzema i Kaká, van lligar una gran jugada que Ronaldo va culminar en el punt de penal. Quatre minuts més tard el crac portuguès sentenciava el partit amb una volea que va fer inútil l'estirada de Munúa. Massa premi i massa càstig alhora.

La segona part va ser plana pel que fa al joc, però va arribar la jugada més polèmica del partit, que va provocar la ira de la graderia. Un cop de colze de Cristiano Ronaldo a Mtliga va provocar la seva segona expulsió, un flac favor que fa al seu equip de cara al pròxim compromís, en què el Madrid visitarà el seu camp maleït: Riazor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.