Esports

Valdés fa marxa enrere

El porter desbloqueja les negociacions amb el Barça i l’acord està molt a prop

Víctor Valdés ha reconsiderat la seva posició. Segons va informar Catalunya Ràdio i va poder confirmar aquest diari, el porter català accepta ara debatre la renovació en els paràmetres del Barcelona i valorar l’última contraoferta blaugrana. Segons aquestes fonts, el representant de Valdés, Ginés Carvajal, hauria trucat a Txiki Begiristain per comunicar-li la marxa enrere i l’acord es podria concretar en les pròximes hores. Fonts del club no van voler confirmar la notícia, tot i que van avançar que Joan Laporta ja no es reuniria amb el porter tal com estava previst.

En el terreny extraesportiu, la junta del Barça va acordar ahir que proposarà mandats de sis anys amb una sola reelecció a partir de les eleccions del 2010, obligat a canviar l’actual format d’un màxim de dos mandats de quatre anys segons una modificació de la llei de l’esport català. L’assemblea de compromissaris haurà de ratificar la proposta. En un principi, Laporta es decantava per un únic mandat de set anys, però la comissió jurídica que està reformant els estatuts ha cregut que és millor apostar pels dos mandats de sis anys i el president del Barça ho ha acabat acceptant.

A més del període de mandat, un altre dels punts destacats de la modificació d’estatuts que se sotmetrà a la votació dels compromissaris és la votació per internet. Així, a partir de les eleccions del 2010, els socis del Barcelona podran escollir el pròxim president a través del vot per internet, una novetat que Laporta havia definit com un “aprofundiment” en la vitalitat democràtica del club. Igualment, en la pròxima assemblea, els socis també podran practicar el vot electrònic al mateix recinte, cosa que substituirà el vot a mà alçada amb cartolines.

D’altra banda, en el capítol de fitxatges, David Villa només ha pres una decisió innegociable: no moure’s de la Lliga espanyola. Dins de l’Estat, segons diverses fonts consultades, l’asturià prefereix jugar al Madrid, que ja va estar a punt de fitxar-lo la temporada passada, però també veu amb bons ulls el Barcelona si no hi ha acord entre el València i Florentino Pérez, informa Carlos Méndez.

De moment, les negociacions entre el Madrid i els valencianistes estan en punt mort després que el club xe refusés l’oferta de 28 milions d’euros més Álvaro Negredo per Villa. Des de Madrid es mira amb recel el nou president del València, Manuel Llorente, i s’apunta que no vol que el jugador acabi al Bernabéu i es recorda que al seu dia ja va frustrar els fitxatges de Gaizka Mendieta i Roberto Ayala pels blancs. El Barça entén que les bones relacions entre els dos clubs poden afavorir les negociacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.