Esports

Guti posa més llenya al foc del Madrid

El segon capità admet ara l'enfrontament amb un Pellegrini molt tocat i remarca que "a Florentino Pérez no li estan sortint bé les coses"

El jugador del Reial Madrid José María Gutiérrez, Guti, ha explicat que al president del conjunt blanc, Florentino Pérez, "no li estan sortint bé les coses", en referència a l'eliminació de la Copa del Rei en primera eliminatòria davant un Segona B i als mals resultats que han qüestionat el projecte esportiu del president blanc.

Hores després de l'escarni que per al madridisme ha suposat l'eliminació copera davant l'Alcorcón i de que la grada del Bernabéu demanés la dimissió del tècnic, Manuel Pellegrini, Guti, segon capità de l'equip, parla en una entrevista a Intereconomia com si el mal rumb del projecte no tingués res a veure amb ell i deixa clar, aquest cop sí, el seu enfrontament amb l'entrenador.

Si fa uns dies, després de la suposada bronca entre tots dos, assegurava que la seva relació amb Pellegrini era "increïble" de tan bona, avui, després de diversos partits en què no ha estat ni convocat, la cosa ha canviat radicalment: "Pellegrini? És una situació complicada per a tots dos".

Guti encara va més enllà i insinua altres problemes dins el vestidor, i afirma que "alguns jugadors estrangers no entenen els valors del Reial Madrid".

Les declaracions de Guti es produeixen el mateix dia que Jorge Valdano, en vista del clima de guerra civil que s’acosta des de la graderia del Bernabéu, va citar a dinar el jugador per intentar evitar un cisma al vestidor. El director general va apel·lar a la responsabilitat del segon capità i li va demanar suport perquè no jugui les cartes que ara estan a favor seu, si fem cas de la reacció de la grada del Bernabéu dimarts a la nit, on es va cridar a favor de Guti i en contra de Pellegrini.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.