Esports

Pochettino: "L'enganxada del València és similar a la del Barça"

L'entrenador de l'Espanyol creu que els jugadors del Valencia sortiran al camp molt motivats per intentar consolidar-se en la part alta de la classificació

Mauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, ha remarcat aquest divendres que "l'enganxada" del València és molt similar a la del Barça i a la del Reial Madrid i ha afegit que és un equip que compta amb grans individualitats.

"De tres quarts cap endavant és un equip que té molta enganxada. Té la mateixa enganxada que el Barça o el Madrid. És un conjunt amb grans individualitats, que té els automatismes molt clars i saben al que juguen", ha apuntat.

Pochettino ha restat transcendència a la baixa de David Silva, ja que considera que hi ha altres alternatives ofensives. "Hi ha futbolistes que poden suplir-lo com Banega, Joaquín, Villa, Mata, etc. Ell és un dels millors, però el València té altres futbolistes que el poden substituir".

També ha assenyalat que el València sortirà molt motivat per intentar consolidar-se en la part alta de la classificació. "No crec que estiguin pensant en el partit de Copa del Rei, perquè el de demà és fonamental per posicionar-se en una bona zona. No crec que estiguin distrets", ha indicat.

Pochettino ha instat als seus jugadors a seguir "en la mateixa línia" dels últims partits. "Els resultats són molt importants i els que et donen la confiança per seguir en la línia de treball marcat. Davant tindrem un rival de qualitat, és un camp difícil, però volem fer un bon resultat", ha afegit.

"Les sensacions prèvies al partit sempre són bones i sóc optimista. El València ha fet un gran arrencada de Lliga. Crec que serà un partit semblant al del Camp Nou i hem d'estar al cent per cent. Hem d'intentar fer mal al València quan tinguem la pilota", ha declarat.

Finalment, el tècnic hispanoargentí ha subratllat que la plantilla ha de tenir "paciència". "Només hem guanyat un partit i cal mantenir aquesta línia. Hem d'estar al cent per cent. Si sortim al 99%, som vulnerables", ha finalitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.