Esports

Puyol segueix sense entrenar-se amb l'equip, però podrà jugar contra l'Stuttgart

El defensa blaugrana no va jugar contra el València per precaució. Al costat del primer equip han treballat també Marc Muniesa, Víctor Vázquez i el porter Oier Olazábal

El defensa Carles Puyol, capità del FC Barcelona, no s'ha exercitat aquest matí juntament amb la resta dels seus companys a la ciutat esportiva a causa de les molèsties que pateix a l'esquena, tot i que s'espera que podrà jugar dimecres que ve, dia 17, contra l'Stuttgart.

El blaugrana ha acudit a les instal·lacions del club a continuar el seu tractament específic i posteriorment s'ha retirat per una qüestió personal, segons han informat fonts del club.

Puyol no va jugar contra el València per precaució, encara que podrà participar en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Stuttgart.

La resta dels seus companys s'han entrenat amb normalitat al camp 1 de la ciutat esportiva, com és habitual en una sessió d'entrenament posterior a un partit, amb un treball de recuperació.

Al costat de la resta de la plantilla han treballat també tres jugadors del Barcelona Atlètic: Marc Muniesa, Víctor Vázquez i el porter Oier Olazábal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.