Esports

L'Espanyol arriba a un principi d'acord amb Ivan de la Peña

El club blanc-i-blau renovarà el jugador per les dues pròximes temporades

L'Espanyol i Iván de la Peña han arribat a un principi d'acord per a la renovació del jugador les pròximes dues temporades després de la reunió mantinguda aquest divendres en les oficines de Sant Adrià de Besòs entre els responsables esportius i l'agent del futbolista.

"Hi ha un principi d'acord. Quan les dues parts volen que hi hagi una continuïtat les coses són més fàcils; les postures estan molt pròximes. En les pròximes hores esperem deixar tancada la renovació", ha declarat el conseller responsable de la parcel·la esportiva, Germán de la Cruz.

En aquest context, ha remarcat que De la Peña està renunciant a ofertes "astronòmiques" per seguir a l'Espanyol i ha insistit que la idea del club català és oferir-li un càrrec en l'organigrama de l'entitat una vegada es retiri.

"És molt futboler i pensem que es pot convertir en una icona del club", ha assegurat el conseller. Llevat d'imprevist d'última hora, el migcampista càntabre seguirà dues temporades més en l'Espanyol.

Un altre futbolista que està prop de fitxar pel club català és el davanter israelià Ben Sahar. Si bé és cert que alguns equips s'han ficat pel mig en l'operació, la voluntat del jugador és fitxar per l'Espanyol. El club pagarà un milió d'euros per l'atacant, que signaria un contracte per quatre temporades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.