Esports

Cristiano arribarà justet al clàssic del Camp Nou

Butragueño demana calma i alerta que una recaiguda “seria terrorífica”

S’ha acabat el compte enrere. Cristiano Ronaldo reapareixerà la setmana vinent davant el Zuric al Bernabéu, amb la qual cosa el Madrid sembla haver complert els terminis que es va posar, i si no pateix cap recaiguda estarà a punt per enfrontar-se al Barça el pròxim 29 de novembre.

El portuguès va passar amb èxit la prova d’esforç definitiva realitzada ahir a la capital espanyola sota la supervisió del doctor holandès Niek van Dijk. De manera que avui mateix ja rebrà l’alta mèdica i divendres es reincorporarà al grup després de realitzar suaus exercicis amb la pilota. Però, tot i tornar a la rutina dels entrenaments, no estarà present encara a la convocatòria per al partit de dissabte davant el Racing de Santander i s’haurà d’esperar fins dimecres vinent per disposar dels seus primers minuts, abans de la seva presumible titularitat al clàssic que es disputarà al Camp Nou.

“No arriscarem”
Asseguren que el portuguès està boig per reaparèixer, una ansietat que es viu amb certa preocupació a la casa blanca. De fet, Emilio Butragueño avisa que “aquest entusiasme pot ser perjudicial perquè una recaiguda seria terrorífica”. Per al director de relacions institucionals del club blanc el principal, abans que el partit del Barça, és que el jugador no només es trobi còmode amb el turmell, “sinó que l’important és que agafi el fons necessari per competir després d’haver estat molts dies sense entrenar”, com va dir, per deixar clar el risc de lesió per una mala planificació en el seu retorn. “No cal accelerar la recuperació i no ens arriscarem”, afegia.

Finalment Butragueño va apuntar que la baixa del portuguès per als blancs era com si el Barça no pogués comptar amb la participació de Messi. “Cristiano és un dels millors jugadors del món i és normal que l’equip acusi la seva absència durant tant de temps –va explicar–. El Barcelona és compacte i madur, però si, de cop i volta, durant set setmanes no pogués comptar amb Messi, lògicament també ho notaria. I és que estem parlant de dos jugadors desequilibrants”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.