Esports

El Regal Barça confirma la continuïtat de Basile i la baixa de Barrett

Barrett va arribar procedent de l'NBA però no ha complert les expectatives

El Regal Barcelona ha confirmat avui la continuïtat de l'escorta Gianluca Basile, de manera que l'aler italià sumarà la seva cinquena temporada com a jugador blaugrana, així com la rescissió del contracte del base Andre Barrett.

Basile, tot un referent a l'equip de Xavi Pascual, va signar la temporada passada una renovació per dues temporades més, encara que amb la possibilitat que el club o el jugador podien acabar-lo el primer any, cosa que no ha estat així.

L'aler va arribar al Barça el 2005 procedent de la Climamio de Bolonya, al costat del seu antic company de vestidor i director tècnic del conjunt italià, Zoran Savic. Basile, que ha estat un jugador important dins i fora del vestidor blaugrana, creu que, als seus 34 anys, encara té motivació per jugar al màxim nivell. "Jo vull ser alguna cosa més. El club ha cregut en mi i ha tingut paciència, i jo, després de quatre anys, he aportat el que el Barcelona es mereix".

D'una altra banda, l'entitat blaugrana ha anunciat que no compta per a la temporada que ve amb Barrett. El base nord-americà va fitxar l'estiu passat per dues temporades, encara que el Barça tenia l'opció de tallar la seva vinculació al final de la primera campanya.

Barrett va arribar a Barcelona procedent de l'NBA, on va jugar a Los Angeles Clippers, després de passar per la Lliga de Desenvolupament amb els San Antonio Spurs, però el seu pas pel Palau ha estat més que discret. El tècnic, Xavi Pascual, amb prou feines li ha donat minuts i, quan ho ha fet, el nord-americà mai ha complert les expectatives que hi havia dipositades en ell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.