Esports

Rajoy està convençut que "la immensa majoria" dels aficionats del Barça i del Bilbao estan "com tots els espanyols, amb el rei, la nació i l'himne"

Segons el president del PP, "de vegades la notícia són uns quants i, efectivament, eren pocs". L'estadi de Mestalla té capacitat per a 55.000 espectadors

El president del PP, Mariano Rajoy, està convençut que "la immensa majoria" dels aficionats del Futbol Club Barcelona i de l'Athletic de Bilbao estan, "com tots els espanyols, amb el rei, la nació i l'himne".

Al seu entendre, "de vegades la notícia són uns quants i, efectivament, eren pocs" els que ahir van fer soroll mentre sonava l'himne. L'estadi de Mestalla té capacitat per a 55.000 espectadors.

Tant ell com el seu partit, segons ha manifestat, creuen que "la immensa majoria dels espanyols, votin el que votin, estan amb el rei, estan amb Espanya i amb l'himne nacional".

I ha afegit: "Estic convençut que la immensa majoria de les aficions dels clubs que jugaven ahir estan, com tots els espanyols, amb el rei, la nació i l'himne".

Rajoy, durant una visita a dues pimes de Vallecas (Madrid), ha estat preguntat per la xiulada amb què ahir va ser rebut l'himne nacional a l'estadi de Mestalla, a València, abans de l'inici de la final de la Copa del Rei que va enfrontar el Barcelona i l'Athletic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.