Esports

45 detinguts i un centenar de ferits en la celebració de la victòria del Barça a la plaça Catalunya

A Girona no hi ha hagut aldarulls, però ha mort un jove d'uns 35 anys en caure al riu Onyar mentre celebrava el triomf blaugrana

Les celebracions de matinada que s'han fet a la plaça Catalunya per la victòria del Barça contra l'Athletic de Bilbao en la Copa del Rei i que han aplegat unes 40.000 persones, han acabat amb 45 detinguts per desordre públic, danys i atempat i resistència a l'autoritat, segons els Mossos d'Esquadra.

Entre les persones detingudes, 5 són menors d'edat. La majoria tenen més de 30 anys i alguns compten amb antecedents policials.

Els aldarulls han començat cap a les dues de la matinada quan unes 300 persones han llançat ampolles, llaunes i objectes contundents contra els vehicles dels Mossos estacionats al carrer Pelai. Després dels reiterats avisos dels agents de seguretat i el cas omís dels protagonistes dels aldarulls, els agents antiavalots els han dispersat.

Així, fins a les 6 de la matinada, el servei d'emergències mèdiques ha atès 33 mossos i un membre de la guàrdia urbana per contusions, i 75 participants de la celebració, cap dels quals de caràcter greu.

A Girona no hi ha hagut aldarulls, però un jove d'uns 35 anys ha mort aquesta matinada després de caure al riu Onyar mentre celebrava la victòria del Barça.

Els fets han passat poc després de dos quarts de tres de la matinada a la plaça Catalunya de Girona, el lloc on es concentren els seguidors del club per celebrar els títols.

Desafortunat accident
Encara es desconeixen les causes de la caiguda, però tot apunta, segons els Mossos d'Esquadra, que es tracta d'un accident fortuït.

Dos vehicles dels Bombers i efectius d'Emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut rescatar el jove, que ja estava inconscient.

El noi, que tenia diversos traumatismes, ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort poca estona després a conseqüència de les ferides.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona