Esports

Laporta demana a Rosell que aclareixi la seva situació en el cas de corrupció al Brasil

El president del Barçaha reclamat les explicacions que el barcelonisme es mereix perquè com deia l'expresident Josep Lluís Núñez "al soci, no se'l pot enganyar"

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, creu que Sandro Rosell, exvicepresident de la seva junta i precandidat a la presidència del club, ha de donar explicacions sobre la presumpta implicació d'una de les seves empreses en un cas de corrupció investigat per la fiscalia del Brasil.

"Hi ha una societat [Ailanto Marketing] que és del senyor Rosell que està implicada en un presumpte cas de corrupció per cinc fiscals al Brasil. Crec que el senyor Rosell ha de donar explicacions, perquè això és greu", ha comentat Laporta. Igual que Marc Ingla, un altre dels precandidats, Laporta ha insistit que Rosell "hauria de donar explicacions" sobre aquestes qüestions al soci del Barça, perquè aquest "tingués tots els elements de judici necessaris per poder votar en forma conseqüent".

"Al soci, no se'l pot enganyar"
El president del Barça ha reclamat que el barcelonisme "es mereix que [Rosell] doni explicacions, perquè en cas contrari estarà contradient una famosa frase que va pronunciar un expresident que li dóna suport [Josep Lluís Núñez], quan deia que "al soci, no se'l pot enganyar".

D'altra banda, l'actual president, que avui ha participat en la presentació d'un documental produït per Barça TV i dedicat a la figura d'un expresident del FC Barcelona, Josep Sunyol, també s'ha referit a l'aspiració que té l'entitat catalana de contractar Cesc Fàbregas, capità de l'Arsenal.

"Tot apunta que l'assumpte de Cesc es pot endarrerir, encara que seria convenient que es resolgués abans que comenci el Mundial", ha dit el president barcelonista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES