Esports

Forta demanda de les samarretes del triplet

La peça està estampada amb el nom dels tres títols per l'ordre cronològic en què el FC Barcelona els ha aconseguit

La botiga oficial del Barcelona, situada entre el Camp Nou i el Palau Blaugrana, ha començat aquest mateix matí a comercialitzar les samarretes commemoratives de la triple corona aconseguida per l'equip de Pep Guardiola.

Les samarretes, ja preparades des de fa diversos dies, estan estampades amb el nom dels tres títols per l'ordre cronològic en què el Barça els ha aconseguit: Copa, Lliga i Champions, sobre un fons de color blau marí.

La botiga oficial del Barcelona registra aquest dijous un considerable augment de les vendes i una afluència de clients molt més gran que a la resta de dies anteriors.

La nova equipació del Barcelona, amb la qual l'equip de Guardiola competirà en la temporada 2009-10, ha atret centenars de consumidors fins a convertir-se en una de les grans atraccions de la botiga oficial.

A més, la samarreta de la present temporada, amb la qual el Barcelona va guanyar ahir la Lliga de Campions davant el Manchester United (2-0), ha patit una notable rebaixa de preu que també ha multiplicat les seves vendes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.