Esports

A Madrid ja dormen tranquils

Més de 300 aficionats del Madrid es desplacen a Cibeles a celebrar l'eliminació del Barça de la Lliga de Campions. Els diaris de la capital de l'Estat reflecteixen aquesta satisfacció

Des de l'afició fins als mitjans de comunicació. Tots els seguidors madridistes han celebrat sense complexos l'eliminació del FC Barcelona de la Lliga de Campions.

Més de 300 aficionats del Reial Madrid van desplaçar-se dimecres a la nit fins a la Cibeles amb banderes espanyoles i madridistes per celebrar que el Barça no podria jugar la final de la Champions al Santiago Bernabéu.

El diari As titula a la seva portada: Cibeles duerme tranquila. I recorda en el seu interior que Madrid sigue a 650 kilómetros.

Segons el diari madrileny, el Barça va estar "espès" i va rebre "el favor" de l'expulsió de Motta. Però per al periodista que elabora la informació, "el partit té una conseqüència que em resulta tranquil·litzadora: el Barça no jugarà la final del Bernabéu".

I no només això, sinó que es torna a especular amb la possibilitat que Mourinho substitueixi Pellegrini a la banqueta blanca.

L'esportiu madrileny Marca titula El Barcelona se queda sin jugar la final del Bernabéu, i explica que "el conte culer no va poder tenir un final feliç".

Per la seva bandat, el diari d'informació general El Mundo informa a la portada El 'antifútbol' del Inter de Mourinho deja al Barça sin final en el Bernabéu, mentre que a la secció d'esports titula Madrid no será azulgrana i explica que aquest Barcelona "no entén de miracles. Només de futbol. Per sort. Per desgràcia".

L'edició d'aquest dijous d'El País obre les pàgines esportives amb El Inter niega el Barça, mentre argumenta en el seu text que "l'equip de Guardiola ha perdut grapa, finor i enginy, i se'l nota cansat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.