Esports

El Dakar sanciona Coma amb sis hores de penalització per canviar un pneumàtic

El català desmenteix l'acusació, que ha inciat el francès Cyril Despres

El Dakar ha sancionat avui amb sis hores de penalització el català Marc Coma (KTM) per canviar una roda de la seva moto durant la setena etapa del ral·li. Per la seva banda, Coma ha desmentit les acusacions del francès Cyril Despres (KTM), que manté que el català va canviar el pneumàtic del darrere de la moto, cosa prohibida pel reglament. "M'acusen d'haver canviat una roda i jo no ho he fet", ha dit Coma als periodistes.

El pilot s'ha reunit amb els comissaris de la carrera i els ha ensenyat, al camió del seu equip, un pneumàtic nou i un altre usat, que va fer servir en l'etapa d'aquest divendres. "Els comissaris em diuen que el meu pneumàtic està molt nou, però, clar, en la primera part de l'especial he acabat en la posició 14. Que entenguin que pot ser que sigui per això", ha explicat.

Coma i els comissaris han visitat també la sala d'edició de vídeo del ral·li, on han vist imatges registrades per un canal francès de televisió, on apareixien comparativament els pneumàtics de Coma i Despres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.