Esports

Räikkönen es pren un any sabàtic

Segons el seu agent, no s'ha arribat a cap acord amb McLaren, l'escuderia amb la qual volia córrer el pilot finlandès

El finlandès Kimi Räikkönen ha decidit prendre's un any sabàtic i no participar en el Campionat del Món de Fórmula 1 del 2010 després de la seva marxa de Ferrari, segons informa el seu agent, Steve Robertson, en un diari finlandès.

"Les opcions per a la temporada que ve eren McLaren o res. Kimi i McLaren no han arribat a un acord, així que no competirà en la Fórmula 1 durant com a mínim el pròxim any", ha afirmat Robertson en declaracions al diari Turun Sanomat.

Alhora, el representant del campió del món el 2007 ha assenyalat que Räikkönen "encara té l'ambició de conduir", de manera que "un any sense córrer no significa res". "El més important és trobar un lloc on Kimi pugui lluitar per la victòria en el Mundial", ha afegit .

Räikkönen, que ha acabat en la sisena posició al campionat del 2009, s'ha quedat sense volant a Ferrari amb l'arribada de l'espanyol Fernando Alonso. Després que sortís de l'escuderia italiana es va especular amb el seu retorn a McLaren per formar parella amb Lewis Hamilton, però finalment no han arribat a un acord econòmic i tot apunta que el company del britànic serà el seu compatriota i vigent campió del món Jenson Button.

Així, el finlandès, de 30 anys, ha optat per prendre's un any sabàtic i tractar d'assegurar-se un lloc a la graella del 2011 en una escuderia competitiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.