Esports

Valdés i Guardiola, reben el premi Zamora i el Miguel Muñoz

Diego Forlán i David Villa han estat guardonats amb el Pitxixi

El porter i el tècnic del Barça, Víctor Valdés i Josep Guardiola, han rebut avui, entre d'altres, els trofeus Zamora i Miguel Muñoz, de la temporada passada, amb els quals el diari Marca premia els millors de la lliga.

També han estat distingits l'uruguaià Diego Forlán (Atlètic de Madrid) i el davanter David Villa (València), els quals han rebut els premis Pitxitxi, com a màxim golejador de la Lliga, i Zarra, com a màxim golejador espanyol.

Dels onze premiats (5 de Primera divisió i 6 de Segona, en compartir aquest any dos porters el trofeu al porter menys golejat), ha estat absent l'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, que aquest matí ha dirigit la sessió preparatòria del seu equip a Barcelona.

Sí que hi ha estat, en canvi, el porter Víctor Valdés, a qui el club ha concedit permís per no assistir a l'entrenament i anar a Madrid a recollir el premi. Per al porter Víctor Valdés és el segon Zamora de la seva carrera, perquè ja el va guanyar en la temporada 2004-05, amb 25 gols encaixats (0,71 de mitjana).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.