Esports

Catalunya-Argentina,també al Palau

El Palau Blaugrana viu una jornada plena d’hoquei. La festa del patí acull jugadors i aficionats d’aquest esport en una festa cívica i social, amb tot un seguit d’actes lúdics que tanca el partit entre les seleccions de Catalunya i l’Argentina

El Palau Blaugrana és aquest diumenge escenari d'una intensa jornada d'hoquei patins. Els aficionats catalans podran gaudir d'una nova edició de la Festa del Patí, que culminarà amb el partit entre la selecció catalana i l'Argentina, subcampiona mundial (18.30 h, 33).

La jornada ha començat amb partits 3x3 amb jugadors alevins (9 h), que han donat pas a un torneig escolar per a nens d'entre 4 i 6 anys (12.30 h).

Al matí també s'ha fet una trobada d'entrenadors a càrrec de Xesco Espar, coordinador dels preparadors físics del FC Barcelona, l'exentrenador Blai Carda i el seleccionador espanyol Carles Feriche.

Les activitats de la tarda comencen amb partidets entre equips de jugadors infantils i una estrella de l'hoquei mundial.

A continuació es disputarà un amistós femení entre Catalunya i una selecció mundial, mentre que l'últim acte abans del Catalunya-Argentina serà una exhibició de patinatge artístic a càrrec del Grup Show Reus Deportiu, subcampió del món.

Jordi Camps, seleccionador català absolut, ha convocat per a aquest compromís Trabal (Reus), Llaverola, Gual i Bargalló (Liceo), Mia Ordeig (Barça), Roca (Vic), Fernández (Igualada), Rocasalbas (Vilanova), Selva (Blanes) i Feixas (Noia). José Martinazzo, tècnic argentí, ha cridat entre d'altres el blaugrana Reinaldo García i el jugador del Liceo Pablo Álvarez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.