Esports

Yao Ming compra el Shanghai Sharks, l'equip on va començar la seva carrera

El pivot xinès dels Houston Rockets de la NBA té una lesió al peu que podria apartar-lo del bàsquet professional

El pivot xinès dels Houston Rockets de la NBA, Yao Ming, ha confirmat que comprarà l'equip de Shangai on va començar la seva carrera, el Shanghai Sharks (Els Taurons de Shanghai), segons la premsa xinesa.

L'anunci es fa públic setmanes després que es conegués la microfractura del peu esquerre que pateix el jugador pot costar-li la baixa durant tota la propera temporada. També s'apunta que en el pitjor dels casos podria obligar-lo a abandonar l'esport professional.

L'equip de gestors que treballen per al jugador han signat un acord per comprar el club de bàsquet, que ha canviat el seu nom per el de Shanghai Oriental. Segons el contracte, totes les accions del club, que està patint problemes econòmics, seran venudes a Yao, que es convertirà en el seu únic accionista.

Els Taurons de Shanghai arrosseguen problemes econòmics després que els deixés de patrocinar el fabricant xinès de fertilitzants Xiyang.

Yao Ming, de 2,29 metres, va començar a jugar als Taurons al 1997 i amb aquest equip va guanyar la lliga xinesa al 2002. A la tardor del mateix any va començar a jugar a Houston, on va ser el número 1 del Draft de la NBA.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.