Esports

Dia de rotacions a El Sardinero

Pochettino farà cinc canvis respecte a l'última formació contra l'Atlético. El Racing s’hi juga molt, perquè té un final de lliga d’infart amb rivals directes. Reservarà els que estan apercebuts de sanció, tret del central Nico Pareja

Mauricio Pochettino ha escollit el partit al camp del Racing per fer rotacions i preservar tant els jugadors amenaçats de suspensió com aquells que tenen sobrecàrrega de minuts. Tot i que la permanència no és encara un fet i els punts d’El Sardinero haurien de ser igual d’importants que els del derbi contra el Barça, l’argentí, coneixedor del pensament espanyolista, presentarà a Santander un equip amb cinc novetats respecte a la formació titular que va golejar l’Atlético.

Roncaglia farà parella amb Pareja, l’únic dels jugadors apercebuts de suspensió que estarà en l’onze. Al mig del camp, Forlín farà de Baena i, en atac, Coro farà de Callejón; Luis García, de Marqués; Verdú, de Luis García, i Iván Alonso serà la referència en atac en el lloc del sancionat Osvaldo.

El principal perill de l’equip blanc-i-blau serà deixar-se encomanar per l’ambient previ al derbi, i per això el tècnic ha incidit en la necessitat de centrar-se en un rival que serà molt perillós.

Els 40 punts, que en teoria donarien la permanència matemàtica, estan molt a prop, i a Santander tenen la primera oportunitat d’oblidar-se definitivament de la cua, posar fi a la ratxa de 13 partits seguits sense guanyar a fora i afrontar el derbi amb la moral pels núvols.

El disseny d’equip de l’Espanyol serà més tàctic i més protegit amb la intenció de treure profit de l’angoixa els locals, que no guanyen al seu estadi des del 3 de gener, contra el Tenerife (2-0) en la jornada 16.

Des de llavors, han acumulat quatre empats i tres derrotes i com a locals van, si fa no fa, pel mateix camí que l’Espanyol com a visitant. El Racing no farà gaires canvis. Coneguda la baixa per lesió de Canales, el seu jugador amb més talent, Munitis ocuparà la banda dreta i Bolado, la mitja punta, en una vocació força ofensiva.

La plantilla blanc-i-blava té ganes de refer-se del 0-4 de la primera volta. Aquell resultat va fer molt de mal a l’autoestima individual i col·lectiva de l’equip i miraran de pagar-los amb la mateixa moneda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.