Esports

Pochettino: "Hem de mantenir la bona línia de joc a Cornellà"

L'Espanyol vol seguir a la zona còmoda de la classificació

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat avui que l'objectiu del conjunt blanc-i-blau és mantenir la bona ratxa de joc i de resultats a casa contra l'Sporting de Gijón per seguir a la zona còmoda de la classificació.

"És un partit en el qual hem de sumar punts i continuar en aquesta bona línia de joc que tenim a Cornellà; és fonamental. És veritat que falten deu jornades de Lliga i hi ha enfrontaments directes que ens poden beneficiar. El nostre objectiu, en qualsevol cas, és guanyar", ha remarcat.

Pochettino ha insistit que l'equip ha de mantenir "la intensitat i la concentració" dels últims partits. "No vull cap tipus de relaxament, perquè no hem aconseguit res. La confiança et pot induir-hi i no m'agrada. Hem d'aconseguir resultats", ha apuntat.

En aquest sentit, ha indicat que l'equip "no es pot deixar anar" fins que s'aconsegueixin els objectius de manera "matemàtica". "Sabem que les últimes deu jornades es defineix tot i que sempre hi ha sorpreses. Esperem estar tan forts com la temporada anterior i aconseguir un nombre de punts similar", ha indicat.

De l'Sporting de Gijón ha comentat que és un rival que ha aconseguit bons resultats en camps difícils: "L'Sporting és un equip que treballa, jove i dinàmic. Tinc molt de respecte per Preciado i em sembla un grandíssim entrenador. Serà un partit molt difícil i haurem de tenir paciència, perquè l'Sporting no ens ho posarà fàcil", ha dit.

Pochettino ha explicat que durant aquests dies s'ha treballat la circulació, la velocitat i la pressió. "Ho intentarem solucionar demà i és en el que hem estat incidint. Ara s'ha de plasmar", ha subratllat.

Finalment, el tècnic argentí ha indicat que una de les claus serà mantenir la solidesa defensiva. "Per a nosaltres és molt important no rebre gols. Hem tingut baixes durant tot l'any i ens hem anat adaptant de la millor manera possible," ha conclòs


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.