Esports

Laporta creu que el representant d'Ibra "s'ha excedit" perquè "no està en venda"

Mino Raiola, el representant d'Ibrahimovic, recomana a Guardiola que se'n vagi a un hospital mental

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha criticat les declaracions del representant de Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola, contra Pep Guardiola i ha deixat entreveure que si l'entorn del jugador insinua la sortida del club, caldrà "parlar en altres termes".

Aquest dissabte Raiola va dir que "si després de pagar 75 milions i al cap d'un any Guardiola no el vol" ell li "recomanaria que se n'anés a un hospital mental".

Per la seva banda, Laporta ha dit que li "sembla mal fet airejar públicament uns pensaments" com aquells. A més a més, el president del Barça "creu que hauria de ser més reservat [Mino Raiola] i, sobretot, per les referències a l'entrenador". Finalment, Laporta ha assegurat que Raiola "s'ha excedit" i que aquestes declaracions no canvien la seva opinió sobre el jugador.

"Entenem que és un jugador molt útil i sabem que pot dur molts èxits al Barça. Ibra no està en venda", ha assegurat el president. Laporta sospita que el jugador o el seu representant han pogut sentir-se inquiets després que el FC Barcelona hagi contractat David Villa, que li disputarà el lloc al suec.

"Per les raons que siguin, potser s'han sentit amenaçats per alguna cosa", continuava Laporta. També ha afegit que "està per veure" que Raiola hagi acordat les declaracions amb Ibrahimovic "o si el jugador sabia que el seu representant volia dir el que ha dit". En aquest cas, ha afirmat Laporta, hauran de "parlar amb altres termes".

El president del FC Barcelona opina que el jugador "vol quedar-se" perquè "no ha dit que volgués marxar", després de la reunió que va tenir amb Guardiola i amb el secretari tècnic, Txiki Begiristain. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.