Esports

Mourinho diu que no pot assegurar "al cent per cent" que es quedi a l'Inter

L'entrenador de l'Inter respon a Cruyff que ell mai ha obligat un equip victoriós a dutxar-se damunt del terreny de joc

El tècnic portuguès José Mourinho, que demà disputarà amb el seu equip la final de la Copa d'Itàlia de futbol davant del Roma, ha declarat avui que no pot afirmar "al cent per cent" que es quedi a l'Inter de Milà la temporada que ve. "En el futbol res es pot donar per segur", ha afegit.

L'entrenador ha volgut respondre a Johan Cruyff, president d'honor del Barcelona, que hores abans ha dit que no li agradaria tenir el tècnic de l'Inter de Milà a l'equip blaugrana "perquè en el futbol no només es pot pensar a guanyar, sinó que s'ha de pensar a jugar bé".

"No recordo que jo en cap dels meus equips, després d'una derrota, hagi impedit celebrar als rivals la victòria sobre el camp. No recordo haver obligat els adversaris a donar-se una dutxa", ha dit Mourinho, en relació als aspersors que es van posar en funcionament al Camp Nou. 

"Aquesta nit els aficionats del Roma intentaran no deixar-nos dormir? Hi estem habituats, ja ens ha passat a Barcelona. I estem també habituats que un jugador caigui amb les mans a la cara i mirant l'àrbitre", ha afegit, recordant certs episodis de l'eliminatòria davant el Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona